КОМПАНИЯТА

Булл Трейлърс ЕООД е италианско-български производител на нискотоварни полуремаркета за секторите за земеделски, промишлен, автомобилен транспорт и пътна помощ.

Компанията е придобила ноу-хау в изграждането на специални ремаркета, произхождащо от 3 поколения семеен бизнес, датиращи от 1964 г., когато първият цех е открит в гр.Фрозиноне ,Италия от Франко Маркоча-дядо на настоящия едноличен собственик на компанията.

Производственият ни завод се намира в Пловдив, а изложбения център за новите полуремаркета и ремаркета в гр.Пиаченца,Италия.

Булл Трейлърс ЕООД снабдява пазара с висококачествени ремаркета, изработени от най-добрите материали и на много конкурентни цени.

В подкрепа на това твърдение ние  предоставяме  5-годишна гаранция на шасито и 2-годишна гаранция за всички компоненти от нашите доставчици, които са оборудвани с множество сервизи, разположени в цяла Европа.

Компанията  е сертифицирана със сертификат за Система за управление на качеството ISO 9001: 2015, издаден от TÜV NORD CERT GmbH .

Предвид стратегическото географско положение на производствения си завод ,Булл Трейлърс се стреми да бъде най-големият производител на нискотоварни полуремаркета на Балканите. Благодарение на складовия си двор и сервизен център в гр. Пиаченца, само на 60 км от Милано,нашата компания си поставя за цел да бъде сред основните участници на пазарите в Северна Италия, Швейцария, Австрия и Южна Германия.

В допълнение към това, нашата търговска мрежа е изградена от дългогодишни отлични партньори и обхваща всички скандинавски страни и Бенелюкс.